În bazele de deszăpezire din Bistrița-Năsăud sunt pregătite zeci de utilaje și sute de tone de material antiderapant

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, în bazele de deszăpezire sunt stocuri suficiente de material antiderapant pentru a face față unor condiții meteorologice nefavorabile, mai ales în contextul în care există informări privind răcirea accentuată a vremii.

Într-o ședință a Colegiului Prefectural, prefectul Ovidiu Frenț, a prezentat situația din cele 6 baze de deszăpezire și 4 puncte de sprijin din județ, de unde se va acționa pe drumurile naționale care tranzitează județul. Iată cum arată stocurile:

Bazele de deszăpezire sunt pregătite cu utilaje, cu resurse umane și materiale antiderapante. Din 15 noiembrie s-a închis Pasul Rotunda dinspre Valea Mare spre Cârlibaba, în județul Suceava” a declarat prefectul Ovidiu Frenț, care a făcut și o prezentare scurtă a situației din fiecare bază de deszăpezire.

Până la ora actuală, la nivelul județului Bistrița-Năsăud nu au existat probleme din cauza condițiilor meteorologice. În mai multe zone din județ, în timpul nopții, mercurul din termometre a scăzut sub -10 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.