Infractori periculoși, trimiși în judecată de procurorii bistrițeni! Unul a violat o bătrână, celălalt a vrut să ucidă

Doi infractori periculoși din Bistrița-Năsăud au fost trimiși în judecată în luna decembrie, unul pentru viol, iar celălalt pentru tentativă de omor. Ambii bărbați se află în arest preventiv.

 

În ultima lună a anului 2018, procurorii din Bistrița-Năsăud au trimis în judecată doi bărbați care au comis infracțiuni cu violență. Unul dintre aceștia este Aurel Cotuțiu, care în luna noiembrie 2018 a violat o femeie în vârstă de 80 de ani, din localitatea Dumbrăvița, comuna Spermezeu. Pe lângă comiterea infracțiunii de viol, acesta este acuzat și de violare de domiciliu.

Potrivit procurorului Adrian Briciu,  purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud,  în noaptea de 18 spre 19 noiembrie 2018, în jurul orei 4.00, Aurel Cotuțiu a pătruns fără drept în locuința bătrânei, unde, împotriva voinței acesteia și prin folosirea violenței, a întreținut cu ea un raport sexual normal.

Aurel Cotuțiu are 22 de ani și este din aceeași localitate cu victima. După producerea incidentului, de rușine, femeia nu a recunoscut că ar fi fost violată. Aceasta le-a spus polițiștilor că tânărul doar a încercat să o violeze și să o jefuiască. Cum însă nimic nu indica faptul că ar fi fost vorba despre un jaf, polițiștii au ajuns la concluzia că bătrâna a fost violată.

Tânărul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe 20 noiembrie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După nici o lună de zile, procurorii au finalizat ancheta, Aurel Cotuțiu fiind trimis în judecată pe data de 10 decembrie.

Cel de-al doilea infractor trimis în judecată în decembrie 2018 este Rudy Lăcătuș, acuzat de tentativă de omor, tentativă de omor calificat și tulburarea liniștii și ordinii publice. Potrivit procurorului Adrian Briciu, Rudy Lăcătuș, aflând-se în locuri publice în datele de 14 august 2018 și 10 octombrie 2018, „a exercitat acte de violență fizică asupra persoanelor vătămate H.E.M. și S.C., aplicându-le acestora lovituri repetate în zone vitale ale corpului, urmărind și acceptând rezultatul suprimării vieții acestora„.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.