O femeie s-a răturnat cu tractorul pe raza comuna Șieu din județul Bistrița-Năsăud. Întrucât aceasta acuza dureri la nivelul spatelui, medicii bistrițeni au considerat că este necesară intervenția unui elicopter SMURD, făcând o solicitare în acest sens, astfel încât femeia să fie transportată la o clinică de specialitate dintr-un centru universitar.

Accidentul s-a produs joi dimineața, în jurul orei 07:00, în localitatea Șoimuș. La fața locului au fost direcționate un echipaj SMURD de prim ajutor și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Echipajele ajunse la locul accidentului au găsit o victimă, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 55 de ani. În momentul în care au ajuns la victimă, medicii au găsit-o conștientă și cooperantă, prezentând dureri la nivelul spatelui.

”A fost solicitat elicopterul SMURD în vederea transportării victimei la o clinică de specialitate din Târgu Mureș”, a precizat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În acest caz, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

FOTO: ISU B-N