Vineri după-amiaza, echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au fost solicitate să acorde sprijin unei persoane care a fost prinsă sub un mal de pământ. Intervenția a fost una contracronometru, reușindu-se salvarea vieții bărbatului. 

Incidentul s-a produs pe raza localității Susenii Bârgăului din județul Bistrița-Năsăud, la fața locului fiind direcționate un echipaj SMURD de prim ajutor, dar și o autospecială de descarcerare.

”Persoanele de la locul incidentului, împreună un echipajele de pompieri au reușit scoaterea bărbatului de sub pământ. Acesta este constient, cooperant preluat de echipajul medical”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Victima a fost inițial preluată de un echipaj SMURD de prim ajutor și urmează să fie predată echipajului de terapie intensivă mobilă. Bărbatul acuză dureri în zona membrelor inferioare, acesta urmând să fie transportat la spital pentru asistență medicală de specialitate.

Bărbatul care a fost prins sub malul de pământ lucra la rețeaua de canalizare a localității Susenii Bârgăului.

FOTO/VIDEO: ISU B-N