Primăria Beclean organizează în acest sfârșit de săptămână (28 – 30 iunie) o nouă ediție a Zilelor orașului, cea cu numărul XVII, la eveniment fiind sunt așteptați să participe un număr mare de cetățeni. Pentru a sărbători așa cum se cuvine, în program au fost cuprinse activități pentru toate gusturile. 

Astfel, în fiecare din cele 3 zile de sărbătoare, între orele 18:00 – 21:00 vor avea loc spectacole folclorice susținute de ansambluri și interpreți cunoscuți. De asemenea, în fiecare zi vor exista și momente dedicate iubitorilor de muzică ușoară.

În plus, tot în cadrul Zilelor orașului Beclean va avea loc și Festivalul ”Vânătoare la ceaun”, dar și Campionatul de fotbal al orașului Beclean, meciurile disputându-se pe terenurile sintetice din oraș și de la Băile Figa.

În fiecare din cele trei zile ale evenimentului sunt programate concerte pentru iubitorii de muzică ușoară. Printre interpreții care vor menține atmosfera se numără și Ștefan Bănică Jr., Sylvia by DJ Rinno, dar și trupa Compact.

 

Vă așteptăm cu bucurie în număr cât mai mare să participați la deschiderea oficială a Zilelor Becleanului. Ceremonia va avea loc vineri 28 Iunie, de la ora 12.00, la sediul Primăriei Beclean”, trabnsmite primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Anul acesta se sărbătoresc 784 de ani de la prima atestare istorică a localității Beclean.