Președintele interimar al ALDE Bistrița-Năsăud, Ioan Monița, salută validarea președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, drept candidat la alegerile prezindențiale.

Desemnat președinte interimar al ALDE Bistrița-Năsăud primarul comunei Romuli, Ioan Monița, spune că desemnarea lui Călin Popescu Tăriceanu este un câștig uriaș pentru partid, dar și pentru români. ”Cu siguranță românii vor avea de unde alege, iar personalitatea președintelui Tăriceanu, lupta sa pentru drepturile omului îl vor face un redutabil candidat la Palatul Cotroceni”, a transmis Ioan Monița.

Reamintim faptul că, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a fost validat, joi, de forurile de conducere ale partidului drept candidat la alegerile prezidenţiale.

În ceea ce îl privește pe Ioan Monița, primarul comunei Romuli a fost numit președinte interimar al ALDE Bistrița-Năsăud după ce fostul președinte Ioan Țintean a demisonat din funcțiile pe care le-a deținut în ALDE, precizând în acel moment că decizia sa este una definitivă și iverocabilă.