PNL nu va face niciun fel de alianță la nivel local cu PSD, a anunțat Ioan Turc, liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud, care a participat, miercuri, la o ședință a Biroului Politic Național. Acesta spune că în județ, PNL va forma majorități cu USR PLUS, dar intenționează să poarte negocieri atât cu PMP, cât și cu cu Partidul Verde.

 
 
Am participat astăzi, la București, la ședința Biroului Politic Național al PNL, în cadrul căreia au fost analizate rezultatele obținute în alegerile locale.
La propunerea președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a fost luată în unanimitate decizia de a nu se face la nivel local niciun fel de alianță cu PSD.
În ceea ce privește județul Bistrița-Năsăud, vom constitui majorități cu aliatul USR PLUS, dar intenționăm să negociem și cu PMP și Partidul Verde, plecând de la premisa că și aceste formațiuni își doresc, alături de liberali, o schimbare totală a felului în care se face administrație publică„, a anunțat Ioan Turc pe pagina sa de Facebook..

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud