Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, anunță că lucrările de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” sunt în grafic. 

 
„Împreună cu administratorul public, Florin Găurean, am vizitat azi șantierul de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, municipalitatea fiind interesată, în calitate de beneficiar final al lucrărilor, ca elevii să poată reveni cât mai repede la cursuri cu program normal, în clădirea modernizată.
La ora actuală, sunt gata consolidările la structura de rezistență și s-a încheiat refacerea șarpantei și a învelitorii. Se lucrează la finisaje interioare, în unele locuri chiar tencuieli și finisaje exterioare, urmând ca finalizarea obiectivului să aibă loc cel mai târziu în septembrie anul viitor.
Ne vom asigura că proiectantul va veni la fața locului pentru a rezolva unele detalii tehnice care sa permită executarea lucrărilor până la termenul propus. Fiind vorba de un liceu și cu profil de informatică, este absolut necesară și o updatare a dotărilor informatice la nivelul anului curent, ele fiind cele proiectate în 2017.
De asemenea, în urma discuțiilor purtate cu d-na director Monica Halaszi și care vor fi continuate cu proiectantul, urmează să identificăm cele mai bune soluții pentru ca, odată cu finalizarea reabilitării clădirii principale, toate clasele Colegiului Național „Liviu Rebreanu” să aibă cursuri doar de dimineață, fără alte inconveniente de orar.
 
ImagineImagineImagineImagineImagine
 
 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud