Deputatul PMP Ionuț Simionca critică faptul că premierul Viorica Dăncilă, aflată miercuri și joi în vizită oficială în Spania, ar solicitat autorităților spaniole să nu îi lase pe protestatarii care au întâmpinat-o la Palatul Zarzuela să se apropie de ea. Acesta aspect, este de părere deputatul bistrițean, arată  cât de mult urăște guvernarea PSD-ALDE cetățeanul român.

 

Protestul inițiat de românii din Spania cu ocazia vizitei oficiale efectuată de prim-ministrul Viorica Dăncilă, precum și refuzul acesteia de a se întâlnii că cetățenii propriei țări este o premieră, potrivit deputatului PMP Ionuț Simionca.

Am fost și eu departe de țară și de cei dragi mie și, de fiecare dată când aveam ocazia, participam la întâlnirile românilor din Statele Unite ale Americii. Uneori ne întâlneam și cu oficiali ai statului român. Niciodată nu ne-am pus problema unui protest îndreptat împotriva celor de acasă, niciodată nu ne-a fost refuzată întâlnirea cu reprezentanții autorităților române aflați în vizite oficiale pe continentul american„, scrie Ionuț Simionca pe pagina sa de Facebook.

Toate acestea indică gradul de ură pe care PSD îl are față de românii din diaspora, mai opinează Simionca, însă răspunsul acestora va veni la la vot.

Ceea ce s-a întâmplat în capitala Spaniei (Madrid, nu Priștina!), când românii au fost ținuți cât mai departe de doamna prim-ministru, arată cât de mult urăște guvernarea PSD-ALDE cetățeanul român, pe care a reușit să-l îndepărteze cu gaze lacrimogene și bastoane. Ce ar fi putut să le spună Vasilica Viorica Dăncilă celor din diaspora după ce, în 10 august, Jandarmeria i-a gazat şi bătut pe cei care au ales să vină în România să protesteze?
Răspunsul diasporei va veni la vot! La fel și cel al românilor din țară!„, a scris deputatul bistrițean.