Ionuț Simionca: Domnule ministru Leș, respectul se câștigă, nu se cuvine! Să vă cereți scuze militarilor bistrițeni

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud Ionuț Simionca i-a cerut, luni, ministrului Apărării, Gabriel Leș, să își ceară scuze militarilor bistrițeni, după ce în timpul defilării acestora privea în telefonul mobil.

 

De la tribuna Parlamentului, deputatul Ionuț Simionca a solicitat, luni, ministrului Apărării Naționale să își ceară scuze față de militarii bistrițeni. Potrivit deputatului PMP, Gabriel Leș a dat dovadă de lipsă de respect față de angajații MApN din Bistrița atunci când, în timpul defilării militarilor, în loc să țină mâna la piept, în dreptul inimii, a preferat să se uite la telefonul mobil.

Ca reprezentant al bistrițenilor, am un mesaj pentru domnul ministru Gabriel Leș. Domnule ministru, respectul se câștigă. Prin gestul dumneavoastră, prin care i-ați ignorat pe militarii bistrițeni și drapelul lor de luptă, ați demonstrat care este adevărata dumneavoastră opinie despre cei pe care îi conduceți. Vă rog să îndreptați greșeala pe care ați făcut-o la Bistrița și să vă cereți scuze militarilor bistrițeni care au stat mai mult de o jumătate de an în Afganistan și au luptat pentru țara noastră„, a declarat, luni deputatul bistrițean, de la tribuna Parlamentului.

sursa foto: Bistrițeanul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.