La finele săptămânii, expoziție LEGO la Casa Argintarului din Bistrița

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud în colaborare cu Asociaţia Brickenburg aduce, din nou, la Bistrița o expoziție dedicată fanilor LEGO.

Expoziţia de iarnă va putea fi vizitată de joi, 6 decembrie, până duminică, 9 decembrie, aceasta urmând să fie deschisă la Casa Argintarului de pe strada Dornei, numărul 5.

Adresându-se atât celor familiarizați cu sistemul LEGO, cât și publicului mai puțin cunoscător însă doritor de experiențe frumoase, gazdele vor pune la dispoziția vizitatorilor un spațiu de joacă în care, testând nenumăratele posibilități de combinare ale celebrelor cărămizi, aceștia, indiferent de vârstă, vor avea ocazia să își dovedească îndemânarea și creativitatea.

Lucrări care au fost admirate la expoziții internaționale de prestigiu și lucrări în premieră, realizate de reprezentanți ai Asociației Brickenburg, vor fi prezentate în cadrul evenimentului. Cei mici și cei mari vor putea participa la ateliere de construcție gratuite și vor putea testa funcționarea diverselor mecanisme realizate exclusiv din elemente LEGO.

Asociaţia Brickenburg este una din cele mai importante organizaţii de fani ai sistemului LEGO, fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creaţiile de înaltă clasă prezentate în ţară şi în străinătate, precum şi prin evenimentele pe care le pune în practică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.