La Spitalul Județean de Urgență Bistrița vor funcționa două linii individuale de gardă: Cardiologie și Neurologie

Vești bune de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița! Conducerea unității medicale anunță că de luna viitoare vor funcționa două linii individuale de gardă: Neurologie și Cardiologie, astfel încât pacienții să poată beneficia de serviciile de care au nevoie oricând. 

Până în prezent, la nivelul Spitalului Județean de Urgență Bistrița funcționa o linie comună de gardă pentru Neurologie-Cardiologie, însă, de la începutul lunii viitoare vor funcționa linii individuale.

Începând cu data de 1 august 2018, linia de gardă comună Neurologie-Cardiologie, se desparte în două linii de gardă individuale, Neurologie și Cardiologie. Cele două linii de gardă vor asigura permanența, atât în ceea ce-i privește pe pacienții internați, cât și pe cei care se prezintă la Unitatea de Primire Urgențe, eliminând în acest mod riscul de a nu avea la dispoziție specialitatea medicală de care aveți nevoie” a precizat managerul unității medicale, Gabriel Lazany.

În ceea ce privește investițiile realizate, până acum s-au cheltuit 17 milioane de euro în transformarea spitalului. Și în prezent se mai execută lucrări, spre exemplu, parterul Spitalului Județean de Urgență Bistrița este în șantier, întrucât se fac pregătirile necesare pentru amplasarea a două aparate ultraperformante de investigații imagistice – un CT și un RMN. O altă prioritate o reprezintă extinderea Unităţii de Primire a Urgenţelor, care va fi de trei ori mai mare decât cea existentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.