La ”vânătoare” de vitezomani. Șofer depistat circulând cu 125 de km/h în localitate, unde limita e de 50 de km/h (FOTO/VIDEO)

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a organizat, miercuri, o acţiune pe linie rutieră, care s-a desfășurat pe raza întregului județ.

Polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor care duc la producerea de accidente rutiere, prin depistarea și sancționarea persoanelor care conduc autovehicule cu viteză peste limita legală.

Oamenii legii au acționat atât pe drumurile naționale, cât și pe cele județene, iar acțiunea a dat și roade, zeci de șoferi fiind prinși în timp ce încalcă legislația rutieră.

Spre exemplu, pe DN 17, pe raza localității Podirei, un șofer a fost depistat în timp ce circula cu viteza de 125 km/h. Acesta a fost depistat cu ajutorul pistolului radar din dotarea IPJ B-N.

Pe lângă șoferul ce conducea cu 125 km/h au fost trași pe dreapta și alții, majoritatea alegându-se cu sancțiuni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, viteza excesivă și viteza neadaptată la condițiile de drum se află în top 3 cauze generatoare de accidente rutiere.

După ce acțiunea se va încheia, va fi făcut public și bilanțul acțiunilor de astăzi.

UPDATE 14:52

Acțiunea a ajuns la final, iar purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Polițșie Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, transmite: ”În cadrul acțiunilor preventive, desfășurate astăzi, în tot județul Bistrița-Năsăud, polițiștii rutieri au reținut nouă permise de conducere pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a limitei legale admise pe sectoarele respective de drum. De asemenea, au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.170 de lei”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.