Preşedintele PNL Bistriţa, consilierul municipal Sorin Hangan, s-a arătat nemulțumit de modul în care Primăria Bistrița gestionează acțiunile privind deszăpezirea orașului. În opinia liberalului, autoritățile locale dau dovadă de ”indolență și lipsă de reacție”.

”În ultimii 10 ani am avut câteva zile cu zăpadă, iar pe străzi e dată la o parte rapid de maşini. În puţine cazuri, a nins abundent. Chiar şi în aceste condiţii, Primăria Bistriţa se mişcă foarte lent. Banii alocaţi deszăpezirii, adunatului şi transportului zăpezii sunt foarte mulţi. La asta se adaugă şi noile soluţii de curăţare rapidă. Văd o mare indolenţă şi o lipsă de reacţie. Dacă ninge ziua acţionezi atunci, dacă ninge noaptea, acţionezi noaptea. Avem noroc că e vacanţa elevilor altfel am avea cozi kilometrice într-un orăşel până la urmă” a scris pe pagina personală de pe o rețea de socializare președintele PNL Bistrița. 

Acesta mai consideră că reprezentanții Primăriei Bistrița au fost prinși cu un alt eveniment, făcând referire la deschiderea pârtiei de schi, și, din acest motiv, în opinia lui Sorin Hangan, nu au mai avut timp să acorde atenția cuvenită acțiunilor de deszăpezire.

Cu ce să vă ajutăm domnule primar Ovidiu Creţu? De ce aveţi nevoie domnule viceprimar Cristian Niculae? Bani aveţi cum n-are nimeni. Conturile sunt pline în Trezorerie. Înţeleg că sunteţi foarte prinşi cu marele eveniment de astăzi, dar mai sunt şi alte probleme în oraş. Nu toată lumea e în vacanţă” a mai spus Hangan.

La nivelul municipiului Bistrița, în noaptea de marți spre miercuri, a nins abundent, iar pentru deszăpezirea străzilor din oraș, reprezentanții Primăriei Bistrița au precizat că intervin 22 de utilaje.

FOTO: Facebook – Sorin Hangan, Gusti Danci