Liderul PNL Bistrița-Năsăud, negativ la testul de coronavirus: Voi continua să lucrez de acasă până în 23 martie

0
1

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a primit rezultatul testului pentru coronavirus, test care a ieșit negativ. Liberalul bistrițean rămâne în izolare până la finalul intervalului prevăzut de protocol, de 14 zile.

 

Am primit rezultatul testului pentru coronavirus și este NEGATIV, deci sunt sănătos. Mă bucur, în primul rând, pentru liniștea oamenilor cu care m-am întâlnit până când am intrat în izolare.

Voi continua să lucrez de acasă până în 23 martie, când se împlinesc cele 14 zile prevăzute în protocol.

Vă îndemn, bistrițeni, să respectăm cu toții regulile pentru prevenirea infectării! Vom trece cu bine peste această perioadă complicată, uniți și responsabili„, a anunțat Ioan Turc, pe contul său de Facebook.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud a anunțat, pe 9 martie, faptul că se autoizolează la domiciliu, după ce a participat la ședința Biroului Permanent Național al PNL, la care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac, depistat pozitiv cu coronavirus. Liberalul bistrițean a precizat însă că nu a avut contact direct cu senatorul constănțean.

În Bistrița-Năsăud au fost prelevate probe pentru conronavirus, încă de acum circa o săptămână, de la 95 de persoane aflat în carantină, însă niciuna nu a fost verificată, deci nu există niciun rezultat cu privire la acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.