Un bărbat din Satu Mare a fost prins joi de polițiștii din Bistrița-Năsăud, „zburând” cu autoturismul pe DN 17, între localitățile Beclean și Șintereag. Sătmăreanul a avut nu mai puțin de 169 km/h și, în plus, avea permisul suspendat.

 

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Beclean au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Național 17.

 Între localitățile Beclean și Șintereag, polițiștii au surprins cu aparatul radar un autoturism care se deplasa cu viteza de 169 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 100 km/h.

 Fiind oprit pentru control a fost identificat conducătorul acestuia, un bărbat de 42 de ani din Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că șoferul autoturismului are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat. Ulterior fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

 

A fost întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud