Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la ieșirea din ședința CEx care a avut loc miercuri, că intenționează să readucă la partid oamenii care au fost excluși. Totodată, el a dat câteva avertismente Guvernului Orban, potrivit realitatea.net.

 

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD și, totodată, președintele Camerei Deputaților a atenționat Guvernul Orban să nu vină să își asume, în Parlament, legea bugetului.

”Să nu aibă intenția de a veni cu asumarea pe bugetul de stat, pentru că este cea mai importantă lege. Dezbaterea e fondul democrației, se face în Parlamentul României. Nu poți să eviți Parlamentul când faci bugetul de stat. Nu și-a permis nimeni până acum, dar România este plină de surprize”, a declarat liderul social-democrat.

Totodată, Ciolacu a anunţat că, în mandatul său nimeni nu va fi exlus din partid, ci se va încerca readucerea în PSD a unor persoane.

În perioada în care voi fi eu preşedinte interimar, nimeni nu va fi exclus din partid. Din contră, am declarat că aş vrea să-i aducem înapoi pe unii dintre cei care au fost excluşi„, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă printre cei vizaţi se află şi fostul premier Mihai Tudose, președintele interimar al PSD a răspuns: „Mihai Tudose nu a fost exclus. Au fost excluşi Marian Neacşu, Sorin Grindeanu, Adrian Ţuţuianu”.