Un accident rutier a avut loc pe DN 17, în localitatea Crainimăt, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. O femeie însărcinată a ajuns la spital.

 

Modulul SMURD și un echipaj medical SMURD au intervenit la locul accidentului, fiind anunțată, prin apelul la 112, o victimă semi-conștientă.

Salvatorii au găsit o femeie însărcinată, conștientă și cooperantă, pe care au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

„Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat de la locul accidentul din localitatea Crainimat o femeie însărcinată. Această este conștientă și cooperantă. Va fi transportată la UPU SMURD Bistrița”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la volanul autoturismului s-a aflat chiar femeia rănită, care a pierdut controlul volanului.

Conform primelor date, o femeie în vârstă de 34 de ani, din Șintereag, care conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Beclean, ar fi pierdut controlul acestuia și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului, conducătoarea auto a fost rănită„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

La fața locului se află polițiștii Secției 4 Rurală Beclean și cei ai Serviciului Rutier din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, care efectuează cercetări  pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.