Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 17 C, între localitățile Dumitra și Cepari, din județul Bistrița-Năsăud, unde un autoturism a ajuns într-un șanț de pe marginea șoselei. Două persoane au fost rănite, una ajungând la spital pentru investigații suplimentare după ce a suferit un traumatism la coloana vetebrală.

 

 

Un autoturism condus de o tânără a ajuns într-un șanț după ce aceasta a pierdut controlul volanului. Accidentul s-a petrecut pe DN 17 C între localitățile Dumitra și Cepari, șoferița îndreptându-se spre Năsăud.

O tânără, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ciceu Poieni, pe fondul neatenției, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în fara părții carosabile și s-a răsturnat într-un șanț de colectare a apei pluviale„, a declarat pentru Realitatea de Bistrița, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În autoturism, pe lângă tânăra șoferiță, mai era un pasager, un tânăr de 25 de ani, care a fost rănit mai grav. Potrivit purtătorului de cuvât al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, tânărul a suferit un traumatism la coloana vertebrală, astfel că a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

La accidentul de la Dumitra echipajul medical SAJ au găsit două victime constiente, una de sex feminin de 23 ani , iar alta de sex masculin de 25 ani. Femeia prezenta un atac de panică, iar barbatul un traumatism de coloană, ambii fiind stabili hemodinamic și respirator. Bărbatul va fi transportat la spital pentru mai multe investigatii și tratament de specialitate„, a declarat Ciprian Păcurar.