Metoda prin care un primar din Bistrița-Năsăud îi stimulează pe cetățeni să își plătească integral taxele și impozitele locale

Primarul unui oraș din județul Bistrița-Năsăud a recurs la o metodă inedită prin care vrea să îi stimuleze pe cetățeni să își plătească taxele și impozitele locale. Acesta organizează o tombolă la care vor participa toți cei care își plătesc integral dările către stat până la finele lunii martie. 

Traian Ogâgău, primarul orașului Sîngeorz-Băi din județul Bistrița-Năsăud, a luat decizia de a îi stimula pe cetățeni să își plătească integral taxele și impozitele locale până la data de 31 martie. Acesta organizează o tombolă cu premii, iar cetățenii care își plătesc integral taxele vor fi înscriși automat în competiția pentru unul dintre premiile puse la bătaie.

”Primarul orașului organizează o tombolă cu trei premii pentru cei care își achită taxele și impozitele până la finalul lunii martie. Extragerea va fi făcută LIVE pe Facebook în 3 aprilie 2019. Așadar grăbiți-vă pentru a intra în extragere” a transmis primarul Traian Ogâgău, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de pe o rețea de socializare. 

Primarul susține că a luat această decizie pentru a îi stimula pe cetățeni să plătească dările către stat, iar premiile vor consta în electrocasnice.

Potrivit acestuia, cetățenii care plătesc integral taxele și impozitele locale până la finele lunii martie beneficiază și de o bonificație de 10 procente. În plus, primarul Traian Ogâgău precizează că după ce se va face extragerea, Primăria Sîngeorz-Băi va da publicității lista cu cei datornici.

Edilul din Sîngeorz-Băi nu este la prima decizie de acest gen. În urmă cu aproximativ un an, Traian Ogâgău a mai lansat o campanie prin care acorda recompense de câte 50 de lei celor care realizau fotografii sau înregistrări video cu persoane care aruncau gunoaie în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.