Doi minori din Bistrița, dați dispăruți, au fost depistați de polițiști, la finele săptămânii trecute. Unul a fost găsit în localitatea Sîngeorzu Nou, altul în județul vecin, Mureș.

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei de din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și din cadrul celorlalte structuri județene au desfășurat, sâmbătă, căutări pentru depistarea unui minor de 14 ani din Bistrița, dispărut de acasă. Totodată, a fost dispusă măsura căutării la nivel național a acestuia.

Adolescentul, în urma unor neînțelegeri, ar fi plecat voluntar de acasă, în jurul orei 15.00 și nu a mai putut fi contactat de familie. În urma activităților desfășurate, minorul a fost găsit pe raza localității Sângeorzu Nou. A fost încredințat familiei, iar măsura căutării a fost revocată.

în aceeași zi, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au desfășurat căutări pentru găsirea unei tinere de 17 ani, din Sărata care ar fi plecat de acasă, iar familia nu a mai putut-o contacta. A fost dispusă măsura căutării la nivel național, iar polițiștii au demarat de îndată căutările acesteia.

În urma activităților desfășurate, adolescenta a fost depistată pe raza județului Mureș și încredințată părinților.