Municipiul Bistrița găzduiește etapa finală a Campionatului de tenis de masă din cadrul MAI

Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” din municipiul Bistrița va găzdui finala Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne. În perioada 7 – 10 mai, peste 100 de angajați ai MAI se vor afla la Bistrița.

Etapa finală a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne are loc în perioada 7-10 mai, în Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” a Clubului Sportiv Municipal Bistriţa. Aceasta se va desfășura pe următoarele categorii de vârstă: până la 35 de ani, între 35 şi 45 de ani şi peste 45 de ani, bărbați și femei.

Astfel, în perioada menționată, între orele 09:30-13:00, respectiv 15:00-19:00 vor concura peste 100 de angajați din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, calificaţi în etapa finală.

Competiţia este organizată de către Centrul Cultural MAI împreună cu Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Bistriţa” al judeţului Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa şi Asociaţia Sportivă Club Dinamo 6  Bistriţa-România. Festivitatea de deschidere a etapei finale a campionatului MAI va avea lor marți, 7 mai, la eveniment fiind așteptați să participe reprezentanți ai autorităților publice locale și instituțiilor MAI din județul Bistrița-Năsăud.

Vineri, 10 mai, de la ora 12:30, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.