Un accident rutier a avut loc joi după-amiază pe DN 17, în localitatea Livezile. Două autoturisme s-au ciocnit din cauza neatenției unuia dintre șoferi. Vinovatul a fost amendat, însă a rămas pentru următoarele două luni și fără permis de conducere.

 

În localitatea Livezile a avut loc în această după amiază un accident rutier, după ce un șofer neatent a intrat cu mașina pe DN 17 de pe un drum secundar din localitate, fără să se asigure, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform primelor date, un bărbat de 35 de ani, din Livezile, ar fi pătruns de pe un drum secundar pe DN 17, fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Cel de-al doilea autoturism era condus de un bărbat de 46 de ani, din Bistrița.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, șoferul vinovat a fost sancționat contraventional cu amendă și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile.