Staff-ul tehnic al echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a mărit, acesta fiind completat de antrenorul cu portarii Gabriel Borodi. ”Tânărul tehnician se va asigura că portarii Gloriei vor fi decisivi pentru echipă”, anunță oficialii clubului.

Am venit cu sufletul deschis la Bistrița. E o provocare pentru mine. Îmi doresc să fac performanță și în Liga Florilor, nu doar în competiții masculine. Vreau să ajut cât mai mult echipa și împreună cu colegii mei din staff-ul tehnic să ne aducem aportul la cât mai multe victorii ale Gloriei”, a declarat Gabriel Borodi.

Gabriel Borodi a fost jucător la Tractorul Brasov, Dinamo Brasov, CSM Oradea, HCM Constanța, Dinamo București, Steaua București și Dunărea Călărași.

Din 2015 și-a început cariera ca antrenor, mai întâi la CNOT Brașov, după care la HC Farul Constanța, CNOPJ București și Dinamo București.

Este de două ori participant în Cupa Cupelor cu Maccabi Rehovot din Israel și HCM Constanța. Cu echipa constănțeană a câștigat campionatul în anul 2009.

Brașoveanul Gabriel Borodi a jucat în Challenge Cup cu formația CSA Steaua București.