CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud anunță că a transferat-o pe Diana Șamanț, o sportivă valoroasă – componentă a lotului echipei naționale de tineret a României. Pivotul s-a alăturat deja lotului bistrițean, alături de care își dorește rezultate cât mai bune.

”După un an în care am avut șansa să joc în două competiții majore la nivel european a venit și marea provocare pentru mine: posibilitatea de a juca la Bistrița.
Gloria 2018 este o echipă cu obiective importante, care joacă în cupe europene.
Sper să pot contribui la performanțele pe care echipa le va realiza în acest an! Abia aștept întâlnirea cu publicul bistrițean!”,
a declarat Diana AnaMaria Şamanț.

Handbalista a început să practice acest sport în anul 2010 la LPS Banatul Timișoara cu prof. Adriana Bota. În 2017 s-a transferat la Clubul Sportiv Marta, unde s-a pregătit cu prof. Ioan și Ioana Marta.  Anul acesta i-a adus selecția în echipa națională de beach handball a României cu care a participat la Campionatul European – prima participare a României la nivel de seniori.

În scurt timp a primit și convocarea la echipa națională de handbal în sală, alături de care a participat la Campionatului European de handbal feminin U19 de la Gyor, Ungaria – competiție la care România s-a clasat pe locul V.