O bătrână de 77 de ani și un copil de 5 ani au fost accidentați, miercuri, de câte un autoturism, în Beclean și Sîngeorz Băi. Femeia a fost lovită de mașină în timp ce traversa regulamentar strada, în timp ce copilul a ajuns pe carosabil într-un moment de neatenție al mamei care îl însoțea.

 

O bătrână din localitatea bistrițeană Agrișu de Sus a fost accidentată, miercuri dimineața, în timp ce traversa regulamentar o stradă din orașul Beclean, de un autoturism condus de un bărbat din București, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud.

Din fericire, femeia a suferit doar câteva contuzii ușoare, astfel că nu a fost necesar transportul acesteia la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii din Beclean continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Tot astăzi, în jurul prânzului, a avut loc un accident în orașul Sîngeorz Băi, în care a fost implicat un copil în vârstă de 5 ani. Micuțul era însoțit de mama sa, dar într-un moment de neatenție al acesteia, a încercat să traverseze strada, prin loc nepermis însă, și a fost suprins de un autoturism condus de un tânăr din județul Brașov.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că, pe DN17D, în orașul Sângeorz-Băi, un tânăr de 27 de ani, din Zărnești, jud. Brașov, care conducea un autoturism pe direcția de mers Maieru- Ilva Mică, a surprins și accidentat un copil în vârstă de cinci ani care, într-un moment de neatenție al mamei, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii în Sângeorz-Băi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.