O elevă din Bistrița, ”Ambasador al limbii franceze în România” (FOTO)

O elevă a Colegiului Național Andrei Mureșanu din județul Bistrița-Năsăud a primit diploma de ”Ambasador al limbii franceze în România”, aceasta fiind-i înmânată în timpul unei recepții ce a avut loc la Palatul Cotroceni. 

În Sala Unirii de la Palatul Cotroceni, zeci de elevi alături de profesorii lor au participat la o recepție oferită de Președintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Internaționale a Francofoniei.

La eveniment au participat elevi din mai multe județe ale țării, premianți la olimpiadele de franceză. Printre ei s-a numărat și o elevă a Colegiului Național Andrei Mureșanu din municipiul Bistrița – Alexandra-Maria Zahari, elevă în clasa a X-a, care a primit diploma de ”Ambasador al limbii franceze în România”.

Diploma i-a fost înmânată tinerei de secretarul general al Organizației Internaționale a Francofoniei, Louise Mushikiwabo, invitatul special al evenimentului de la Palatul Cotroceni.

Alături de Alexandra-Maria Zahari s-a aflat și inspectorul şcolar Monica Buboly care a felicitat-o pe eleva din Bistriţa și a precizat că ea face parte din clasa de excelenţă.

Luna viitoare, mai exact în perioada 22-26 aprilie, municipiul Bistriţa va găzdui Olimpiada Națională de Limba Franceză.

FOTO: www.precidency.ro, Monica Buboly

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.