O handbalistă de la CSM Roman va evolua pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

0
1

Echipei feminine de handbal CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud i s-a alăturat o nouă jucătoare – Daniela Băbeanu, de la CSM Roman, formaţie care a anunţat de curând că se retrage din Liga Naţională.

Handbalista, născută pe 18 noiembrie 1988 la Râmnicu Vâlcea, va evolua pe posturile de inter stânga şi coordonator de joc, iar la Gloria va purta tricoul cu numărul 18.

”Am ales Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud pentru că la acest club se doreşte performanţă! Proiectul care mi s-a propus, dar şi echipa (pe multe dintre fete le cunosc) şi staff-ul tehnic m-au făcut să vin cu sufletul deschis la Bistriţa. Sunt fericită pentru această alegere. Abia aştept întâlnirea cu publicul bistriţean’‘, a declarat Daniela Băbeanu.

Handbalista a câştigat în carieră SuperCupa Europei cu Oltchim, este semifinalistă de Champions League, campioană a României și de două ori finalistă în Cupa României. Are totodată și două participări în Cupa EHF. Aceasta a mai jucat pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea, HC Zalău, SCM Craiova şi CSM Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.