O locomotivă de epocă va fi ampalsată în fața Gării din municipiul Bistrița

O locomotivă de epocă va fi expusă în fața Gării din municipiul Bistrița, aceasta venind să completeze perfect zona. Gara din Bistrița este una modernă, care a fost reabilitată complet în urmă cu patru ani. 

Platoul din fața Gării va deveni gazda unei locomotive de epocă. La această oră, venerabila maşinărie este în drum spre Bistrița, plecată din Caransebeş, via Dej. Ea face parte din „Seria 150.000”, fabricate între 1946 şi 1961 la Reşița. Construită în 1948, locomotiva are inscripționată seria 150 010, ceea ce înseamnă că este a zecea dintre cele 282 iesite pe poarta fabricii” a scris pe pagina personală de Facebook, președintele Partidului Național Liberal bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

Primul popas la Bistrița al locomotivei va fi în secția „L 8”, unde va beneficia de anumite „îngrijiri” înainte de a fi expusă.

Reamintim că în martie 2012 au început lucrările de modernizare a Gării Bistriţa Nord, valoarea totală a investiţiei fiind de 56.536.000 lei, doi ani mai târziu fiind și finalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.