Handbalistele CS Gloria Bistrița-Năsăud au reușit a treia victorie consecutivă în campionatul național de handbal feminin. Sâmbătă seara, Gloria 2018 s-a impus la Brăila, în fața echipei HC Dunărea din localitate.

Partida dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și HC Dunărea Brăila s-a încheiat cu scorul final 25 – 23.

Pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au marcat Mariana Costa – 7 goluri, Nicoleta Dincă – 4 goluri, Laura Pristăvița – 4 goluri, Dziyana Ilyina – 4 goluri, Andreea Tetean – 3 goluri, Natallia Vasileuskaya – un gol, Valentina Ardean Elisei – un gol, Daniela Rațiu – un gol.

În poartă, Ana Maria Inculeț a avut 2/2 intervenții reușite (100%), Darly Zoqbi de Paula a avut 9/20 (45 %), iar Ljubica Nenezic 1/13 (7%). După acest meci, Gloria urcă pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor cu 15 puncte.

”E o victorie imensă. În seara aceasta, Gloria a arătat ca o echipă. Le felicit pe fete pentru modul în care se pregătesc. Cu atitudinea asta, probabil că multor echipe o să le fie greu să ne depășească”, a declarat antrenorul Gloriei 2018, Horațiu Pașca.

HORAȚIU PAȘCA

🎙 𝙃𝙤𝙧𝙖𝙩𝙞𝙪 𝙋𝙖𝙨𝙘𝙖, antrenor principal CS Gloria 2018 BN ”E o victorie imensă. În seara aceasta, Gloria a arătat ca o echipă. Le felicit pe fete pentru modul în care se pregătesc. Cu atitudinea asta, probabil că multor echipe o să le fie greu să ne depășească”.🙏 Mulțumim pentru video HC Dunarea Braila – Oficial !#Handbal #CSGloria2018BN #HorațiuPașca

Publicată de CS Gloria 2018 pe Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

 

Partida de sâmbătă a fost prima dintr-o serie de trei, pe care handbalistele din Bistrița le vor disputa în doar o săptămână.

După meciul de la Brăila, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va juca pe 5 noiembrie pe teren propriu cu SCM Râmnicu Vâlcea (etapa a VIII-a), iar în 9 noiembrie – meciul tur din EHF Cup Round 3, în compania CSM Corona Brașov.