Un sucevean a fost reținut de polițiștii bistrițeni pentru 24 de ore, după ce a amenințat și hărțuit o tânără. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, tânăra de 25 de ani din localitatea Chiochiș a sesizat polițiștii cu privire la faptul că ar fi victima infracțiunilor de amenințare, hărțuire și șantaj. În acest caz, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au început cercetările și au stabilit faptul că ”un tânăr, de 24 de ani, din județul Suceava, pe care l-ar fi cunoscut în municipiul Bistrița, ar fi amenințat-o, prin intermediul unor mesaje, că face publice niște fotografii cu tânăra, unele în ipostaze intime și pe care acesta le-a obținut după ce femeia i-ar fi împrumutat laptopul personal. De asemenea, tânăra ar fi primit mai multe mesaje de amenințare, toate menite să o convingă să aibă o relație cu acesta” arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Ca urmare a  cercetărilor efectuate până în prezent, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, care a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și hărțuire.

Sursa foto: www.cugetliber.ro