Marți dimineața, o tânără de 19 ani a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița după ce a fost implicată într-un accident rutier. 

Accidentul s-a produs pe DN 17, între localitățile Piatra Fântânele și Mureșenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud. ”O tânără de 19 ani, din Bistrița Bârgăului, care conducea un autoturism, între localitățile Piatra Fântânele și Mureșenii Bârgăului, la km 96, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu parapetul metalic de pe marginea drumului”, spun reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, șoferița a fost rănită ușor. La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor, iar după evaluarea din punct de vedere medical s-a decis ca tânăra va fi transporată la spital. ”Victima va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrita cu suspiciune fractură membru superior și leziuni la cap”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz Serviciul Rutier.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEBISTRITA.NET pe FACEBOOK