O tânără de 23 de ani din Bistrița, care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice a provocat un accident rutier pe o stradă din municipiu.

Accidentul s-a produs pe strada Dornei din Bistrița. Șoferița a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat regulamentar. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

”O tânără de 23 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe strada Dornei din municipiu, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar, în apropierea unui imobil. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de aproape 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânăra a fost condusă la spital pentru prelevarea unor mostre de sânge care vor stabili cu exactitate alcoolemia.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.