O tânără de 28 de ani a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul al IV-lea al unui bloc din municipiul Bistrița. Incidentul s-a petrecut pe strada Aleea Margaretelor, la fața locului fiind solicitată intervenția unui echipaj medical pentru a îi acorda primul ajutor fetei. 

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a fost direcționat să intervină în zonă, iar când medicii au ajuns la fața locului, tânăra era conștientă și cooperantă și acuza dureri în zona lombară.

Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a preluat de la locul indicat o femeie, în vârstă de aproximativ 28 de ani, conștientă. Prezenta un traumatism de coloană vertebrală” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU B-N. Norocul fetei a fost că a căzut în grădina din jurul blocului și nu pe beton, astfel a scăpat cu viață.

Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare.

La fața locului intervine și un echipaj din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs acest incident și dacă este vorba despre un accident sau un gest premeditat.

FOTO: arhivă