O handbalistă a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud părăsește vestiarul echipei bistrițene, după ce a reziliat contractul și a semnat un nou contract cu o altă echipă care joacă în grupele EHF. 

Conducerea clubului bistrițean a anunțat că Oana Tiplea – interul dreapta al echipei a ajuns la o înțelegere cu conducerea CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud și și-a reziliat amiabil contractul. Handbalista a semnat cu Măgura Cisnădie.

”La solicitarea jucătoarei de a rezilia amiabil contractul, clubul a hotărât că pentru tot ceea ce a oferit echipei de handbal feminin să îi respecte decizia. Îți multumim pentru tot ce ai făcut pentru echipa noastră și pentru bistrițeni. Mult succes!”, a precizat Marius Pintea, directorul CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud. 

La rândul său, Oana Ţiplea a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături și au susținut-o în cei 3 ani și jumătate cât a jucat pentru echipa din Bistrița-Năsăud, printre aceștia numărându-se în mod special suporterii.

Le mulțumesc din tot sufletul suporterilor bistrițeni, pentru că în cei 3 ani și jumătate cât am jucat aici m-au făcut să mă simt apreciată, m-au aplaudat la fiecare meci și au făcut să simt că Bistrița este „acasă”! Îi mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, dar și tuturor consilierilor, că au sprijinit financiar și sufletește această echipă și sper să o facă la fel și în anii ce vor urma! Colegelor mele, le doresc să aibă parte de sănătate, pentru că valoroase sunt și sunt sigură, că pot duce Gloria 2018 în primele 5 echipe din campionat! Mulțumesc galeriei ”Peluza Albastră”! Sunteți extraordinari și vreau să stiți că rar mi-a fost dat să vad atâta pasiune pentru o echipă de handbal feminin!
La mulți ani! Să ne revedem cu bine!”
, a declarat Oana Ţiplea.

Oana Țiplea a început să practice handbalul la vârsta de 13 ani și jumătate, iar la 16 ani și-a făcut deja debutul în Liga Națională, alături de Universitatea Cluj.