Un om de afaceri din Bistrița-Năsăud a fost reținut pentru 24 de ore, joi seara, și riscă să ajungă după gratii, după ce l-a amenințat cu acte de violență pe un alt bărbat. Incidentul a avut loc în incinta unui magazin din municipiul Bistrița, deținut de bărbatul amenințat. 

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat de 48 de ani, din Livezile, cercetat pentru amenințare.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în cursul acestei zile, cel în cauză l-ar fi amenințat cu acte de violență pe un bărbat de 36 de ani, în incinta unui magazin din Bistrița, pe care acesta din urmă îl deține.

În continuare polițiștii efectuează cercetări, iar bărbatul în cauză va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Se pare că este vorba despre un om de afaceri din Livezile, proprietarul unei pensiuni și al unei ferme de cai din localitatea respectivă.