Polițiștii din Bistrița-Năsăud au emis, marți, împotriva a doi bărbați ordine de protecție, după ce aceștia și-au agresat partenerele de viață. Unul dintre cei doi s-a ales și cu dosar penal.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis, marți, un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat în vârstă de 38 de ani din Bistrița, care și-a lovit soția în timp ce se aflau pe o stradă din municipiu.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate, a rezultat faptul că, din cauza unor neînțelegeri, soția bărbatului, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Bistrița, ar fi fost agresată de către acesta, în timp ce se afla pe o stradă din Bistrița„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Femeia nu a dorit să formuleze plângere, astfel că bărbatul a scăpat de un dosar penal. Totuși, polițiștii au emis un ordin de protecție și monitorizează situația conflictuală.

În aceeași zi, polițiștii și jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între doi concubini, în localitatea Satu Nou. În urma loviturilor, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, din cauza unor neînțelegeri și a consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se afla la domiciliu, în localitatea Satu Nou, o femeie în vârstă de 43 de ani ar fi fost lovită de concubin, având nevoie de îngrijiri medicale„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.

Agresorul a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani din Sebeș, județul Alba.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal de violență în familie, în cadrul căruia efectuează cercetări și monitorizează în continuare situația conflictuală.