O femeie din Josenii Bârgăului care a fost amenințată cu acte de violență de către soțul ei de care vrea să divorțeze, a fost nevoită să apeleze la ajutorul polițiștilor. Oamenii legii au emis un ordin de protecție împotriva bărbatului. În plus, i-au întocmit acestuia și un dosar penal pentru violență în familie. Un ordin de protecție a fost emis și împotriva unui bărbat din Sângeorz Băi, care și-a lovit fiul.

 

 

Polițiștii au intervenit, miercuri, ca urmare a unei sesizări formulate de o femeie în vârstă de 50 de ani din Josenii Bârgăului, care le-a cerut ajutorul, ea fiind amenințată cu acte de violență de către soțul ei, un bărbat în vârstă de 55 de ani,  cu care se află în proces de divorț.

Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii Secției 2 Prundu Bârgăului au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului și au întocmit un dosar penal în cadrul căruia continuă cercetările și monitorizează starea conflictuală.

În aceeași zi, polițiștii au demarat cercetări pentru infracțiunea de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat în vârstă de 52 de ani din Sângeorz-Băi.

Acesta, în timp ce se afla în incinta locuinței, l-ar fi lovit pe fiul lui, un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Continuă cercetările și monitorizează situația în acest caz polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud