Polițiștii din Bistrița-Năsăud au emis două ordine de protecție provizorii împotriva a doi bărbați care și-au agresat soțiile. Totodată, pe numele acestora oamenii legii au întocmit câte un dosar penal.

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Bistrița-Năsăud au intervenit pentru aplanarea unor stări conflictuale, iar ca urmare a celor constatate la fața locului au întocmit două dosare penale pentru violență în familie și au emis două ordine de protecție provizorii.

Unul dintre acestea a fost emis miercuri 17 iulie, de către polițiștii de la Ordine Publică împotriva unui bărbat de 49 de ani din Bistrița, care și-a lovit soția, o femeie de 33 de ani.

Pe lângă ordinul de protecție, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie.

Cel de-al doilea ordin de protecție a fost emis împotriva de un bărbat de 51 de ani din localitatea bistrițeană Braniștea, de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, care au întocmit dosar penal pentru violență în familie.

Potrivit polițiștilor, joi 18 iulie a.c., în jurul orei 00.30, în timp ce se afla la domiciliu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul din Braniștea și-ar fi agresat soția, o femeie de 60 de ani.