Ovidiu Florean (PNL B-N): ”Suntem județul cu cele mai multe procese în care este este implicată o instituție publică!”

 

Secretarul general al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ovidiu Florean, susține  județul Bistrița-Năsăud s-ar afla pe primul loc în țară în ceea ce privește procesele aflate pe rolul instanțelor de judecată, acțiuni în care este implicat Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. În acest sens, liberalul a făcut un apel public către conducerea administrației județene, căreia îi cere să prezinte o situație din acest punct de vedere.

Activitatea în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud se poate caracteriza printr-un singur cuvânt: diletantism. Tot ce se întâmplă acolo e la modul de improvizație. Nu sunt în stare să ia decizii, nu sunt în stare să ia măsuri. Tot timpul fac adrese la ministere. Conform legii 544/2001 privind liberul acces la informații publice, vreau să îi solicit domnului președinte Emil Radu Moldovan să informeze cetățenii județului cu privire la procesele care le are Consiliul Județean pe rolul instanțelor de judecată. Are procese cu Curtea de Conturi, cu ANAF, cu Vitalia și suntem județul cu cele mai multe procese pe rol din România”, a declarat Ovidiu Florean, într-o conferință de presă.

Totodată, liberalul Ovidiu Florean a precizat că în statisticile naționale, județul Bistrița-Năsăud se află pe locul 17 din punct de vedere al prețului pentru serviciile de furnizare a apei potabile și pe locul 9 din punct de vedere al prețului pentru serviciile de canalizare. Potrivit secretarului general al PNL, de vină pentru această situație ar fi angajările din ultima perioadă de la Aquabis.

”Consiliul Județean a devenit un tip de instituție de ajutor social care angajează prin intermediul instituțiilor subordonate și a Regiei Județene de Apă – Aquabis, toată camarila PSD. Impactul față de angajările care s-au făcut în ultima perioadă la RAJA Aquabis se simte în buzunarul fiecăruia dintre noi, pentru că aceste angajări făcute măresc prețul la apă. Suntem pe locul 17 pe țară la prețul pentru apa potabilă și pe locul 9 pe țară, la prețul canalizării, în contextul în care Colibița e aici aproape, acest lucru este absolut nefiresc si e păcat că se întâmă treaba asta la noi în județ”, a mai completat Ovidiu Florean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.