Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Bistrița informează că are programate pentru anul 2019 o serie de lucrări de reparații curente prin frezare și turnare mixtură asfaltică pe partea carosabilă a Bulevardului Republicii. Acestea vor începe chiar în această săptămână.

Potrivit administrației locale, lucrările se vor executa astfel:

  • În perioada 4 septembrie, ora 17.00 – 5 septembrie, ora 05.00, se execută lucrările de frezare a părții carosabile pe sensul de mers strada Gării – Piața Petru Rareș. În această perioadă, traficul rutier pe sensul menționat va fi închis și semnalizat corespunzător.
  • În perioada 5 septembrie, ora 17.00 – 6 septembrie, ora 05.00, se execută lucrările de frezare a părții carosabile pe sensul de mers Piața Petru Rareș – strada Gării. În această perioadă traficul rutier pe sensul menționat va fi închis și semnalizat corespunzător.
  • În perioada 6 septembrie, ora 17.00 – 7 septembrie, ora 12.00, se execută lucrările de turnare mixtură asfaltică pe partea carosabilă a Bulevardului Republicii – ambele sensuri de mers. În această perioadă traficul rutier va fi închis și semnalizat corespunzător.

”Pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor rugăm a nu se parca pe carosabil. Rugăm riveranii și participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și colaborare”, mai arată Primăria Bistrița.

Pe perioada desfășurării lucrărilor de reparații, circulația mijloacelor de transport în comun se va devia pe traseul Gării – Bulevardul Decebal – Crinilor – 1 Decembrie și retur.