Patinoarul amenajat în fața Palatului Culturii din Bistrița, deschis (FOTO/VIDEO)

Luni după-amiază, patinoarul amenajat în fața Palatului Culturii din municipiul Bistrița a fost deschis oficial și, astfel, primii patinatori au avut posibilitatea să testeze gheața. Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar distracția pe măsură. 

În special copiii au ales să se relaxeze timp de câteva ore la patinoar. Însă, printre aceștia s-a numărat și viceprimarul Cristian Niculae, care a efectuat o vizită în teren pentru a vedea dacă totul este în regulă.

S-a deschis patinoarul din fața Palatului Culturii din municipiul Bistrița. Sunt bucuros că ideea mea de a amplasa patinoarul în această nouă locație a fost pusă în practică. Astfel, parcul nostru municipal, de care suntem atât de mândri cu toții, capătă un plus de culoare și prinde viață, chiar și în zilele de iarnă! Dragi bistrițeni, vă puteți bucura de o atmosferă feerică alături de copiii dumneavoastră pe care îi așteaptă o vacanță de iarnă în care mișcarea în aer liber poate fi o opțiune binevenită!” a scris pe Facebook, viceprimarul Cristian Niculae.

Bucurie, feerie, veselie… vacanță! #PatinoarlaBistrița #PalatulCulturii #ParculMunicipal

Publicată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița pe Luni, 17 decembrie 2018

Prețul pentru o oră și jumătate este 15 lei, iar închiriatul patinelor – 10 lei.

Reamintim că este pentru prima dată în ultimii ani când patinoarul a fost amenajat în fața Palatului Culturii din Bistrița. Ideea de a amenaja un patinoar în zona centrală a orașului a fost lansată de primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, care afirma că o astfel de locație ar fi mult mai potrivită pentru bistrițeni.

Până anul trecut patinoarul funcționa în spatele Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

FOTO/VIDEO: Facebook – Cristian Niculae

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.