Patru mașini sunt implicate într-un accident rutier care a avut loc în urmă cu aproximativ o jumătate de oră pe DN 17, pe pasarela de la Beclean.  Din primele informații nu sunt persoane rănite. Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului este din Reghin, județul Mureș.

 

Potrivit IPJ Bistrițăa-Năsăud, circulația este blocată pe DN17, la urcare pe pasarelă.

În accident au fost implicate opt persoane, dintre care doi copii. Nimeni nu va fi transportat la spital„, a anunțat Marius Rus Purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

 

Update:

În acest moment, în zonă se circulă alternativ, pe un sens, traficul rutier fiind dirijat de polițiștii de la Rutieră care se află la fata locului.

Update 2:

Se pare că accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare în mers.

Pe pasarela dintre Sintereag și Beclean, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Reghin, din cauza nepăstrării unei distante corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa. În urma impactului, acesta a fost proiectat în alte două autoturisme care circulau pe aceeași direcție de mers, respectiv Beclean-Bistrița.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest-rezultatele negative„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.