Peste 100 de amenzi, aplicate de forțele de ordine bistrițene pentru nerespectarea restricțiilor de circulație

0
1

Polițiștii și jandarmii din Bistrița-Năsăud au aplicat în ultimele 24 de ore peste 100 de amenzi pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, în valoare de aproape 240.000 lei. Totodată, oamenii legii au continuat verificările celor care se află în izolare la domiciliu. 

 

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru, au fost angrenaţi în activităţi specifice 202 poliţişti, 95 de jandarmi și 37 de poliţişti locali, împreună cu militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN”.

Polițiștii au efectuat 1.311 verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu, în 816 locații, iar cu ocazia controalelor nu au fost constatate nereguli.

De asemenea, pentru nerespectarea ordonanțelor militare, polițiștii au aplicat 89 de sancțiuni contravenţionale unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 210.000 de lei.

Jandarmii au verificat 318 persoane, aflate în 130 de locații, din 49 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora. Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanței Militare nr.3, privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, ocazie cu care au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.000 de lei.

Forțele de ordine continuă misiunile de pază și protecție la centrele de carantinare, acțiunile specifice de patrulare în zona centrelor comerciale, a hipermaketurilor, a famaciilor și în special în zonele în care cetățenii se deplasează frecvent pentru aprovizionare.
Pe parcursul misiunilor preventive și de informare desfășurate, la sfârșit de săptămână sunt transmise mesaje audio către cetăţeni cu privire la necesitatea respectării măsurilor prevăzute de ordonanțele militare.

Polițiștii din structurile şi subunităţile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi „Gelu Voievod”, reprezentanți ai Poliţiilor locale și militari din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN” continuă activităţile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.