ISU Bistrița-Năsăud este în doliu, după ce un pompier de doar 44 de ani a trecut la cele veșnice, joi seara. Este vorba de plutonierul adjutant Mititean Marius Lazăr, care, deși nu suferea de alte boli, a decedat aseară, după ce a fost infectat cu CoVid-19.

 
 
„Ieri, un pompier bistrițean, un suflet plin de umanitate a fost ales de Dumnezeu să se alăture îngerilor!
Vestea cutremurătoare despre pierderea prematură a plutonierului adjutant șef Mititean Marius Lazăr a venit în cursul serii trecute.
Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că dragul nostru camarad, plutonier adjutant șef Mititean Marius Lazăr a lăsat în urmă o soție și trei copii ale căror destine vor rămâne veșnic nemângâiate de dragostea unui soț și tată model.
Ne este nespus de greu să vorbim la timpul trecut despre acest om de o aleasă ţinută morală, care a slujit Arma Pompieri, cu dragoste și profesionalism, în cei aproximativ 15 ani de activitate.
Colegul nostru, plutonier adjutant șef Mititean Marius Lazăr s-a născut la data de 07.06.1977, în municipiul Bistrița. Acesta și-a început cariera de pompier la 01 octombrie 2006, ca subofițer angajat din sursă externă, în prezent, ocupând funcția de subofițer operativ principal în cadrul Inspecției de Prevenire.
Faptele sale au demonstrat permanent iubire față de oameni, spirit civic și credință în Dumnezeu.
Cuvintele sunt prea puţine şi sărace pentru a ne exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud care l-a smuls atât de devreme dintre noi!
Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace!”, au transmis pompierii ISU Bistrița-Năsăud, pe pagina lor de Facebook.
 
În cadrul conferinței Colegiu Prefectural, șefa DSP BN anunța astăzi că aseară, un bărbat de 44 de ani a murit răpus de CoVid-19. Acesta nu era vaccinat împotriva acestui virus.
Potrivit declarațiilor șefei DSP BN, ea a aflat din declarațiile colegilor ei că bărbatul nu credea în gravitatea acestei boli și că era un antivaccinist convins. De altfel și pagina de Facebook pompierului bistrițean indică acest lucru. Mai jos câteva dintre aceste postările de pe contul său de socializare:
 
 
ImagineImagineImagine
 
 
 
 
 
Imagine
 
Imagine
Imagine
 
 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud