Prim-ministrul Viorica Dăncilă, prezentă vineri, la Bistrița, la Conferința Județeană de alegeri a organizației PSD Bistrița-Năsăud, a ținut să îl felicite pe președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, pentru modul în care s-a implicat în investițiile din județ.

Premierul Viorica Dăncilă l-a felicitat președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, și totodată președinte al Consiliului Județean pentru întreaga sa activitate, dar în special pentru investițiile care au fost realizate în județ, menționând că a rămas profund impresionată.

Vreau să îl felicit pentru modul în care este implicat în investițiile din județ, pentru modul în care a gestionat și a lucrat cu spitalul de aici, de la Bistrița. Am văzut un spital extraordinar, cu medici extraordinari, cu personal dedicat. Am rămas profund impresionată de modul în care s-au implicat atât conducerea spitalului, cât și președintele Consiliului Județean și Guvernul prin intermediul ministrului Sănătății. Cred că este un exemplu de bune practici și sper ca pe viitor să putem să găsim fonduri, fie că vorbim de fonduri europene, guvernamentale sau parteneriat public privat, astfel încât dorința medicilor de aici, a personalului de aici să putem să realizăm și o aripă nouă pe care știu că și-o doresc foarte mult. Implicarea noastră este necesară și așa cum am dat dovadă de mare deschide și de data aceasta vom proceda la fel”, a declarat Viorica Dăncilă.

Emil Radu Moldovan a afirmat în timpul conferinței de alegeri că în ultimii 7 ani, în județ s-au făcut investiții de circa 1,3 miliarde de euro.