Prima ediție a proiectului ”Gloria Junior”, care își propune susținerea handbalului juvenil din Bistrița-Năsăud, a intrat în linie dreaptă. Circa 300 de sportive au primit echipamente și au început deja antrenamentele, urmând ca la finele acestei luni să participe la prima competiție de profil – Cupa Gloria Junior. 

Potrivit oficialilor CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, profesorii coordonatori ai echipelor de junioare s-au întâlnit cu conducerea clubului, cu staff-ul tehnic al echipei de senioare și cu reprezentanți ai Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și ai Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, pentru a stabili detaliile unei prime competiții pentru tinerele sportive – Cupa Gloria Junior.

Astfel, în urma discuțiilor a fost stabilit sistemul competițional și regulamentul privind desfășurarea primei ediții a Cupei Gloria Junior.

Marele eveniment a fost stabilit pentru data de 29 noiembrie, iar competiția se va desfășura la Sala Polivalentă din municipiul Bistrița.

Reamintim că prin intermediul programului ”Gloria Junior”, autoritățile județene și echipa de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud își propun să pregătească sportive de performanță încă de la vârste fragede. Potrivit autorităților, în program au fost selectați și 14 profesori de sport de la unități de învățământ din Bistrița, Dumitra, Sângeorz-Băi, Năsăud, Telciu, Lechința, Feldru, Rodna, Teaca și Prundu Bârgăului.