Procesiunea de Florii va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, pe străzile din Bistrița

 

Sâmbătă, 20 aprilie, în prezența Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei Andreicuț, la Bistrița va avea loc a cincea ediție a Procesiunii de Florii.

Ediția din acest an va începe la ora 17:00, la biserica cu hramul ”Sfinții Trei Ierarhi” de pe strada Alexandru Odobescu, unde Înaltpreasfințitul va binecuvânta ramurile de salcie care vor fi oferite credincioșilor.

Procesiunea religioasă se va desfășura pe următorul traseu: strada Alexandru Odobescu, Bulevardul Republicii, Piața Petru Rares, Piața Unirii – Protopopiatul Ortodox, unde la biserica de la ”Corona”, se va oficia la ora 18:00 slujba Vecerniei.

Ulterior, ”Grupul de Copii de la Programul After School” Sfântul Stelian” Bistrița și Ansamblul de muzică tradițională al Liceului de muzică ”Tudor Jarda” vor susține un concert de pricesne.

”Această manifestare duhovnicească ne aduce aminte de drumul pe care L-a parcurs Mântuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, înainte cu o săptămână de Pătimirile și Învierea Sa din morți. Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va fi însoțit de preoți, diaconi, călugări și mulțime mare de credincioși cu ramuri de salcie în mâini”, arată reprezentanții Protopopiatului Ortodox Român Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.