În parcarea magazinului Kaufland de pe Bulevardul Independenței din municipiul Bistrița s-au adunat aseară copii, tineri, adulți și chiar vârstnici, dornici să participe la o proiecție de film în aer liber. 

Caravana cinematografică a amenajat la Bistrița un mic cinematograf în aer liber și astfel este ”vinovată” de acest eveniment care s-a dovedit a fi unul reușit.

Cu acest prilej, bistrițenii au avut ocazia să urmărească filmul “Berzele”, o animație fermecătoare și cu umor pentru toate vârstele.

Publicată de Cinemobilul pe Joi, 6 Septembrie 2018

Ideea de a amenaja un cinematograf în aer liber a prins extrem de bine, drept dovadă a stat și numărul mare al celor care ales să participe la eveniment.

Cu toate că au fost amplasate scaune, numărul acestora s-a dovedit a fi insuficient față de numărul mare al participanților, astfel că unii au ales să se așeze pe jos, pe iarbă, în vreme ce alții au urmărit filmul din balcon.

Caravana cinematografică a pornit într-un turneu prin țară, până acum străbătând mai multe orașe din România, printre care Bacău, Mediaș, Sighișoara, Băile Herculane și altele. După Bistrița, caravana va poposi în această seară în Sighetu Marmației.

FOTO/VIDEO: Facebook – Cinemobilul