Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud anunță reluarea proiectului educațional ”Muzeul vine la tine’’, acesta urmând să se deruleze în unitățile de învățământ din județ până la finele anului 2019.

”Continuăm excelenta colaborare pe care o avem cu diferite școli și cadre didactice de pe cuprinsul județului Bistrița-Năsăud, în încercarea de a aborda cât mai practic activitățile de pedagogie muzeală, prin deplasare în teritoriu a specialiștilor muzeului, la unitățile de învățământ ale județului nostru. Vom răspunde solicitărilor venite din partea reprezentanților instituțiilor de învățământ abordând o gamă cât mai variată de teme cu conținut istoric și arheologic, adaptate diferitelor categorii de vârstă, sub forma unor prezentări sau excursii tematice într-o formulă cât mai atractivă”, a declarat managerul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, Alexandru Gavrilaș.

Toate aceste activități sunt GRATUITE, iar acolo unde logistica școlilor nu dispune de aparatura tehnică necesară, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud o va pune la dispoziție.

Unitățile de învățământ în care proiectul încă nu a ajuns pot contacta reprezentanții Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, fie pe adresa de e-mail a instituției – [email protected], fie pe pagina de Facebook sau chiar telefonic, la numerele 0263/211 063 și 0740 018 928 (arheolog Radu Zăgreanu).

Sperăm să atragem interesul și unităților de învățământ cu care încă nu am stabilit contacte! Împreună putem să descoperim trecutul, să ne cunoaștem mai bine și să legăm prietenii durabile!”, a mai completat managerul Alexandru Gavrilaș.